Penne la cuptor cu brânză cu conopidă și CR cca fra

Penne la cuptor cu brânză cu conopidă și CR cca fra
Cheesy coapte Penne cu conopidă și CR fra fra fra necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 735 calorii, 30g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Cap de la magazin și ridica grosolan COMT brânză, CR fra fra fra fra, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Penne La Cuptor Cu Brânză Cu Conopidă Și CR Cca Fra, Galete de conopida cu Chipotle Crincormme fra aprox. che, și Miere, muștar & CR fra fra fra fra fra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti conopida intr-o oala mare de fierbereapa sarata pana cand este crocanta, aproximativ5 minute. Folosind o sită mare, transferațiconopidă la castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați roșiile în oală; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți din apă; coajași roșii de zaruri. Rezervă oală cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se topește 2 linguri de unt în mareskillet peste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Addcauloplower; saut până la începutul până la maro, aproximativ 5 minute.
6
Adăugați roșiiși ceapa verde. Gatiti 1 minut pentru a amestecarome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
7
Se ia de pe foc. Se condimentează cusare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Se topește 2 linguri de unt în marecratiță la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Adăugațifăină și se amestecă 2 minute. Treceți treptat crema. Gatiti pana se ingroasa sosul, batand ocazional, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se adaugă 2 căni de brânză COMT circulator; se bate până latopit și sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ComteComte
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Bateti in1 / 2 ceașcă parmezan,apoi CR aproxormme fra andmustard. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Creme FraicheCreme Fraiche
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Se ia de pe foc.
13
Întoarceți oala rezervată cu apă pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încăfirmă să muște, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
15
Scurgeți; întoarceți pastele în aceeași oală. Se amestecă conopidaamestec și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
16
Vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt.Lingură în jumătate din amestecul de paste; se stropeștecu 1/2 cană de brânză COMT. Se acoperă cu amestecul de paste rămas și 1/2 cană COMT brânză. Topiți restul de 1 lingură de untîn tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
ComteComte
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
TigaieTigaie
17
Adăugați pesmet și aruncațipentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
18
Se ia de pe foc; se amestecă în 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
19
Presărați firimituri peste pasta.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
20
Lăsați să stea la temperatura camerei.
21
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
22
Coaceți pastaacoperit până se încălzește și se umflă, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
23
* Vândut la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista