Penne Gorgonzola cu pui

Penne Gorgonzola cu pui
Penne Gorgonzola cu pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, brânză parmigiano-reggiano și pătrunjel, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Penne Gorgonzola Pui, Gorgonzola Pui Penne, și Penne Gorgonzola cu pui la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, pui maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați smântână și bulion; gătiți până când sosul este ușor îngroșat și puiul nu mai este roz. Se amestecă brânza Gorgonzola, salvie, sare și piper; gătiți doar până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Scurgeți pastele; aruncați cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se presară brânză Parmigiano-Reggiano și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista