Penne din cereale integrale cu Radicchio, dovlecei de Butternut și brânză Parmigiano-Reggiano

Penne cereale integrale cu Radicchio, suc de fructe Butternut și brânză Parmigiano-Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 398 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Un amestec de ceapă, brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Încercați Radicchio mărunțit cu Parmigiano-Reggiano, Salată de paste Penne cu Parmigiano ras-Reggiano, și Mini Penne cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa în ulei de măsline timp de 3-4 minute sau până la translucid.
Se adaugă dovlecelul și se sotează 4-5 minute până se rumenesc ușor.
Se adaugă radicchio, se condimentează cu sare și piper și se gătește până se ofilesc și se înmoaie.
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului, scurgeți și aruncați cu sosul.
Se ia de pe foc și se adaugă brânză Parmigiano-Reggiano. Se amestecă pentru a combina și servi.