Penne de legume de primăvară cu sos de cremă de lămâie

Penne de legume de primăvară cu sos de lămâie-smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți cățel de usturoi, bulion de pui cu sodiu mai mic, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Se amestecă legumele de primăvară cu sos de ghimbir de lămâie, Legume verzi de primăvară se amestecă cu sos de lămâie-ghimbir, și Penne cu sparanghel și sos de cremă de lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și ciupercile; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați cimbru și usturoi; sotati 1 minut.
Presărați amestecul de ciuperci uniform cu făină; gatiti 30 de secunde, amestecand constant. Se amestecă în bulion și jumătate și jumătate; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Adăugați mazăre, 2 linguri de brânză, crustă și următoarele 3 ingrediente (prin piper); gatiti 1 minut sau pana cand mazarea este incalzita bine.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. În ultimele 3 minute de gătit, adăugați sparanghel în tigaie; scurgeți.
Adăugați amestecul de paste în amestecul de ciuperci; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu restul de 1 lingură de brânză.