Nevoie de o felul principal vegetarian? Penne de grâu integral cu sos de vinete-roșii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, morcov, vinete și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Penne cu vinete, fasole albă și sos de roșii, Penne de grâu integral cu sos de roșii fără gătit și fasole albă, și Paste Din Grâu Integral Cu Vinete, Mozzarella Și Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aburiți o inserție de aragaz lent cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Combinați untul, ceapa, țelina, morcovul și usturoiul într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați vinete, ciuperci și 1 linguriță. sare. Se amestecă roșiile, se acoperă și se gătește la foc mare timp de 4 ore sau la foc mic timp de 6 ore. Se amestecă o dată sau de două ori în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și gătiți penne până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți pastele, aruncați cu sos, presărați busuioc (și parmezan ras, dacă doriți) și serviți.