Penne de Diane Rossen Worthington cu Broccoli prăjiți și Gremolata de fistic

Penne Diane Rossen Worthington cu broccoli prăjită și Gremolatan fistic este un vegan felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 619 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de broccoli, penne, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Penne cu Gremolatan de alune și Broccolini prăjiți, Penne De Nucă Prăjită Cu Pesto De Fistic, și Sos Pepitan și fistic cu dovlecei prăjiți și Penne din cereale integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 F.
Întindeți fisticul pe o foaie de copt și prăjiți-l la cuptor până când este parfumat și doar devine maro. Se răcește, se toacă aproximativ și se transferă într-un castron mic.
Combinați cu coaja de lămâie, usturoiul și pătrunjelul.
Între timp, aruncați broccoli cu 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper și întindeți-le pe o foaie mare de copt într-un singur strat. Prăjiți timp de 20-25 de minute, până se rumenesc ușor și încep să fie crocante.
Scoateți din cuptor și presărați cu suc de lămâie cât este încă foarte fierbinte.
În timp ce broccoli se gătește, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele pana cand sunt al dente si scurgeti, rezervand 1 cana de apa de gatit pentru paste.
Întoarceți pastele în oală și adăugați broccoli, cea mai mare parte a fisticului gremolata și uleiul de măsline rămas. Aruncați bine pentru a combina, adăugând apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a crea un sos vâscos. Condimentează după gust cu sare și piper și împarte între boluri. Se acoperă cu orice gremolata rămasă.