Penne cu ton și romaine ofilite

Penne cu ton și romaine ofilite
Penne cu Tunan și ofilit Romaine este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,56 USD pe porție. O porție conține 641 calorii, 33g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Un amestec de capere, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pui crocant cu Romaine ofilite, Salată de romaine ofilită cu pere prăjite, Taleggio și alune, și Penne cu rucola ofilită, Radicchio și Mozzarella afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F cu un suport setat pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți tonul, rezervând uleiul, aproximativ 1/3 cană. Dacă nu aveți 1/3 cană de ulei din ton, adăugați suficient ulei de măsline extravirgin pentru a produce 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Folosiți-vă mâinile pentru a rupe feliile de pâine în bucăți mari și puneți-le în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până când rămân doar firimituri fine, aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați pesmetul pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul de ton rezervat. Condimentează liberal cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți până se rumenesc ușor și crocant, 10 până la 12 minute, aruncând ușor firimiturile ocazional. Răciți ușor pe un suport de răcire, apoi folosiți-vă mâinile pentru a rupe orice bucăți mari.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, aduceți la fiert un vas mare de apă sărată (ar trebui să aibă gust de apă de mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
În timp ce apa se apropie de fierbere, faceți sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, dreaptă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați usturoiul și un vârf mare de fulgi de ardei roșu zdrobit. Gatiti pana cand usturoiul se inmoaie si incepe sa se rumeneasca usor, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Adăugați roșiile de struguri, caperele și vinul alb. Creșteți focul la mediu-înalt și gătiți până când roșiile încep să se înmoaie și vinul se reduce la jumătate, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați romaina și tonul scurs. Condimentează liberal cu sare și gătește până când romaina este complet ofilită și tonul este încălzit, 3 până la 5 minute, amestecând ocazional. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
12
Gatiti pastele in apa clocotita sarata pana la al dente. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Aruncați pastele cu sosul de ton într-un bol mare de amestecare. Folosiți cât mai puțin sau mai mult din apa de paste rezervată pentru a slăbi sosul după gustul dvs. Condimentează cu sare suplimentară și fulgi de ardei roșu zdrobit, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
14
Pentru a servi, împărțiți pastele între 4 până la 6 farfurii, acoperiți cu pesmetul prăjit și stropiți cu ulei de măsline suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista