Penne cu salvie și ciuperci

Penne cu salvie și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu salvie și ciuperci. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 363 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de ciuperci, brânză parmigiano-reggiano, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 39 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete), Penne cu sparanghel, salvie și mazăre, și Penne cu sparanghel, salvie și mazăre.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați capul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Așezați într-un vas mic de copt și stropiți cu 1 linguriță de ulei; acoperiți cu folie și coaceți la 400 timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Scoateți vasul din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați 1/2 cană de apă clocotită în vas; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi în apă. Aruncați piei. Puneți amestecul de pulpă de usturoi cu o furculiță și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Combinați restul de 2 căni de apă clocotită și ciupercile uscate într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți ciupercile; se scurge bine și se toacă aproximativ. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați salvie în tigaie; saut 1 minut sau până când este crocant și rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați ciuperci cremini, sare și piper în tigaie; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați amestecul de usturoi, ciupercile tocate și bulionul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul se reduce cu aproximativ jumatate. Grătar 1 1/2 uncie brânză. Se amestecă pastele și brânza rasă în tigaie; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Radeți subțire restul de 1/2 uncie de brânză; acoperiți fiecare porție uniform cu așchii de brânză și frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 39 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista