Penne cu salvie și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu salvie și ciuperci. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 363 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de ciuperci, brânză parmigiano-reggiano, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 39 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete), Penne cu sparanghel, salvie și mazăre, și Penne cu sparanghel, salvie și mazăre.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați într-un vas mic de copt și stropiți cu 1 linguriță de ulei; acoperiți cu folie și coaceți la 400 timp de 45 de minute.
Scoateți vasul din cuptor.
Adăugați 1/2 cană de apă clocotită în vas; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi în apă. Aruncați piei. Puneți amestecul de pulpă de usturoi cu o furculiță și lăsați-l deoparte.
Combinați restul de 2 căni de apă clocotită și ciupercile uscate într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți ciupercile; se scurge bine și se toacă aproximativ. Pune deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați salvie în tigaie; saut 1 minut sau până când este crocant și rumenit.
Scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante; pus deoparte.
Adăugați ciuperci cremini, sare și piper în tigaie; saut 4 minute.
Adăugați amestecul de usturoi, ciupercile tocate și bulionul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul se reduce cu aproximativ jumatate. Grătar 1 1/2 uncie brânză. Se amestecă pastele și brânza rasă în tigaie; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Radeți subțire restul de 1/2 uncie de brânză; acoperiți fiecare porție uniform cu așchii de brânză și frunze de salvie.