Penne cu rucola și pesto de nucă
Penne cu Arugulan și pesto de nuc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 559 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bucăți de nuc, pământ, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Pesto De Rucola De Fistic Cu Penne Și Broccolini Sotate, Penne Cu Pesto De Rucola De Fistic Și Legume Glazurate Balsamice, și Pesto De Nucă De Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, la foc mediu, gătiți usturoiul în ulei 5 minute, apoi scoateți tigaia din aragaz. Umpleți robotul de bucătărie cu rucola, ambalat slab.
Adăugați nucile și 1/2 din uleiul cald și ambii căței de usturoi în rucola din procesor.
Adăugați nucșoară, sare și piper în vasul procesorului, puneți capacul în poziție și pulsați amestecul într-o pastă groasă.
Adăugați orice rucola rămasă în procesor și macinați în pastă pulsând din nou procesorul.
Transferați pasta de rucola într-un bol mare de paste. Se amestecă uleiul rămas și brânza. Gustați sosul pesto și ajustați condimentele.
În timp ce gătiți penne pentru a împacheta instrucțiunile pentru al dente, urmăriți ora. După aproximativ 6 minute, adăugați fasole verde în oala de paste. Fasolea se va găti împreună cu pastele în ultimele 2 sau 3 minute.
Scurgeți pastele și fasolea împreună într-o strecurătoare, apoi transferați pastele fierbinți și fasolea în vasul de paste cu pesto în partea de jos. Aruncați pastele și fasolea cu pesto timp de 2 până la 3 minute pentru a combina și a acoperi uniform pastele și fasolea cu sosul pesto.