Penne cu Radicchio, spanac și slănină

Penne cu Radicchio, spanac și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu Radicchio, spanac și slănină. Această rețetă servește 6 și costă 1,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu sparanghel, spanac și slănină, Penne la cuptor cu spanac, ardei prăjiți și slănină, și Gorgonzola Radicchio Penne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați partea superioară de 1/2 inch de cap de usturoi, expunând cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
3
Așezați capul de usturoi, tăiat cu fața în sus, pe foaie de folie și stropiți cu 1/2 linguriță de ulei de măsline. Înfășurați usturoiul în folie. Prăjiți până când usturoiul este moale, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Strângeți usturoiul în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional. Între timp, gătiți fâșii de slănină și ceapa tocată într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
CeapăCeapă
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați bulion de pui, restul de 5 1/2 lingurițe ulei de măsline și usturoi prăjit. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Supă De PuiSupă De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
7
Adăugați radicchio, spanac și busuioc și amestecați pentru a combina. Se fierbe doar până când radicchio și spanacul se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
SpanacSpanac
BusuiocBusuioc
8
Scurgeți pastele și reveniți la aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați amestecul radicchio-spanac în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
SpanacSpanac
PastePaste
10
Adăugați 1 cană parmezan ras și ardei roșu zdrobit; aruncați pentru a acoperi. Condimentați pastele după gust cu sare și piper și serviți, trecând parmezan suplimentar alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
PastePaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista