Penne cu pește-spadă, mentă și nuci de pin
Penne cu pește-spadă, mentă și nuci de pin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 735 calorii, 35g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.5 pe portie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mentă, ulei de măsline, friptură de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Penne Cu Cârnați, Bietă Și Nuci De Pin, Penne cu legume dulci de vară, nuci de pin și ierburi, și Mazăre de zăpadă cu nuci de pin și mentă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Sau prăjiți-le într-un cuptor de 350 timp de 5 până la 10 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de 1/2 lingură la foc moderat.
Presărați peștele-spadă cu 1/4 linguriță de sare și piper.
Adăugați peștele în tigaie și gătiți 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele este gata, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Scoate. Când peștele este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați-l în cuburi de 1 inch.
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei în tigaie și încălziți la foc moderat.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă 1/4 cană de mentă și se scoate tigaia de pe foc.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți penne până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Scurgeți și aruncați cu peștele-spadă, uleiul de usturoi și mentă, nucile de pin, restul de 1/4 cană de mentă și 1/2 linguriță de sare.
Variații: puteți folosi ton în locul peștelui-spadă. Gatiti tonul cu cateva minute mai putin decat pestele spada, astfel incat sa fie inca roz in interior.
Recomandare de vin: deși un pește cărnos, cum ar fi peștele-spadă, poate lua de obicei un vin roșu, accentele mentolate aici sunt mai bine accentuate de un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio din Italia sau un Sauvignon blanc din statul Washington.