Penne cu Pesto de roșii uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu Pesto de roșii uscate la soare. Această rețetă face 4 porții cu 524 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de frunze de busuioc, căței de usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca ferme la muscatura, amestecand ocazional, aproximativ 8 minute.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Între timp, amestecați roșiile uscate la soare și uleiul, usturoiul, sarea și piperul, după gust, și busuiocul într-un robot de bucătărie și amestecați până când roșiile sunt tocate fin.
Transferați amestecul de roșii într-un castron mare. Se amestecă parmezanul.
Adăugați pastele în pesto și aruncați pentru a acoperi, adăugând suficient lichid de gătit rezervat pentru a se umezi. Condimentează pastele, după gust, cu sare și piper și servește.