Penne cu Pesto de roșii uscate la soare

Penne cu Pesto de roșii uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu Pesto de roșii uscate la soare. Această rețetă face 4 porții cu 524 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de frunze de busuioc, căței de usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca ferme la muscatura, amestecand ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
4
Între timp, amestecați roșiile uscate la soare și uleiul, usturoiul, sarea și piperul, după gust, și busuiocul într-un robot de bucătărie și amestecați până când roșiile sunt tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați amestecul de roșii într-un castron mare. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați pastele în pesto și aruncați pentru a acoperi, adăugând suficient lichid de gătit rezervat pentru a se umezi. Condimentează pastele, după gust, cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista