Penne cu Pancetta, spanac și topping de Crumb cu unt

Penne cu Pancetta, spanac și topping de Crumb de unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 436 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, pâine, penne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Spanac și praz gratinat cu topping de Crumb Roquefort, Spanac Și Praz Gratinat Cu Topping De Crumb Roquefort, și Topping De Fasole Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 4 căni; deoparte.
Încălziți o cratiță mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți cu spray de gătit.
Adăugați pancetta, ceapa și usturoiul; sotati 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Puneți făina într-un castron mic; adăugați treptat 3/4 cană de lapte, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină, restul de 3 căni de lapte și jumătate și jumătate la tigaie; se aduce la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până când este groasă, amestecând constant.
Adăugați spanac; gatiti 1 minut.
Scoateți din căldură. Se amestecă brânza, sarea și piperul, amestecând până se topește brânza.
Puneți pastele într-un castron mare.
Adăugați amestecul de sos în paste; aruncați bine. Amestecați amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați pesmetul și untul; aruncați bine.
Se presară peste amestecul de paste.
Coaceți la 425 timp de 6 minute sau până când firimiturile se rumenesc ușor.