Penne cu dovlecel saut si parmezan

Penne cu dovlecel saut si parmezan
Penne cu dovlecei saut și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 517 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, ardei gras prăjit îmbuteliat, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dovlecei sote și dovlecei galbeni cu usturoi și parmezan, 7 paste mari de dovlecei Plus paste Penne de dovlecei și cârnați de pui, și Saut Penne cu conopidă și năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; adăugați penne și gătiți 7-9 minute sau până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți penne, rezervând 2 linguri de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
PennePenne
3
În timp ce pastele gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul și gătiți aproximativ 1 minut sau până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați dovlecelul și sotati la foc mediu încă 3 minute sau până când dovlecelul este fraged. Apoi condimentați cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Adăugați penne și apă de paste rezervată la dovleceii din tigaie; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PennePenne
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc și se transferă într-un vas mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați 2 linguri de parmezan și aruncați ușor pentru a combina toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Se servește garnisit cu ardeii grași roșii prăjiți și restul de 2 linguri parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista