Penne cu dovlecei și Ricotta

Penne cu dovlecei și Ricotta
Penne cu dovlecei și Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 425 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu dovlecei la grătar, Ricotta Salata și mentă, Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivoliță: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și 7 Paste grozave de dovlecei Plus paste Penne cu dovlecei și cârnați de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele si usturoiul in apa clocotita 7 minute; adăugați dovlecei și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
PastePaste
ApăApă
2
Se scurge bine; aruncați căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
3
Puneți amestecul de paste într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 2 linguri parmezan, ulei, maghiran, sare și piper; aruncați bine pentru a acoperi. Aruncați ricotta cu linguri în amestecul de paste; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PiperPiper
PastePaste
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Presărați fiecare porție cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista