Penne cu dovlecei la grătar, Ricotta Salata și mentă

Penne cu dovlecei la grătar, Ricotta Salata și menta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 428 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ricotta salata, dovlecei, paste ziti și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Kale Și Ricotta Salata Integrală Penne, Mazăre cu mentă și Ricotta Salata, și Paste Cu Pesto De Mentă, Mazăre Și Ricotta Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Aranjați dovleceii pe foaia de copt cu margini; periați peste tot cu ulei.
Se presară sare grosieră și piper negru. Grătiți dovleceii până se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe suprafața de lucru; tăiați transversal în bucăți de 1 inch.
Se pune într-un castron mare de servire.
Adăugați oțet, mentă și ardei roșu zdrobit; pus deoparte.
Gatiti pastele in apa clocotita cu sare pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat.
Adăugați pastele în amestecul de dovlecei, apoi adăugați 3 linguri de ulei de măsline și ricotta salata și aruncați. Condimentează după gust cu sare și piper.