Penne cu conopidă și praz
Penne cu conopidă și praz este un vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 395 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chile, căței de usturoi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Penne la cuptor cu Cheddar de fermă și praz, Piure De Fasole Albă Și Conopidă Cu Praz, și Penne Cu Conopidă Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați prazul și usturoiul și gătiți la foc mic, amestecând des, până când prazul se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați conopida și chile. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă, aproximativ 25 de minute.
Adăugați vinul și apa, acoperiți și fierbeți la foc moderat până când lichidul s-a redus la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 12 minute.
Adăugați roșiile cherry și fierbeți timp de 5 minute mai mult.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt al dente.
Scurgeți pastele, apoi aruncați-le cu legumele în tigaie. Se condimentează cu sare și piper negru și se servește.