Penne cu conopidă: Penne con Cavolofiore ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână penne, roșii, foarte apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Saporit Penne "Il Frantoio"), Penne all ' Arrabbiata (Penne picant) cu noua stație Lewis Sangiovese, și Penne all ' Arrabbiata {paste Penne picante} - 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare-Ruth Rogers și Rose grey.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați usturoi. Gatiti usor pana se inmoaie si se rumeneste foarte usor, apoi adaugati rosiile si gatiti, amestecand, pana cand rosiile incep sa se descompuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Tomate
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați conopida și amestecați bine. Se amestecă 1/2 cană de apă foarte fierbinte și se fierbe timp de 30 de minute sau până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
3
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
4
Adăugați penne și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, până când este fraged, dar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
5
Se scurge apenne și se adaugă în tigaie cu conopida. Se amestecă pătrunjelul și piperul negru, după gust, și se aruncă 1 minut la foc mare. Împărțiți uniform între 6 boluri de paste încălzite, acoperiți cu brânză rasă și serviți imediat.