Penne cu ciuperci sălbatice
Penne cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 230 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre, Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete), și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă salvie; gatiti 30 de secunde, amestecand ocazional.
Adăugați ciuperci; gatiti 10 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand ocazional.
Adăugați jumătate și jumătate; gatiti pana cand lichidul se reduce la 6 linguri (aproximativ 2 minute). Se amestecă sare și piper.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Așezați într-un castron mare.
Adăugați amestec de ciuperci în paste; aruncați ușor pentru a acoperi.