Penne Con la Sardine (Paste la cuptor și sardine)
Penne Con la Sardine (Pastan copt și sardine) este un pescatarian felul principal. Pentru $7.54 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 2584 calorii, 153G de proteine, și 137g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de unt, piure de roșii, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este super. Încercați Penne Con la Sardine (Pastan la cuptor și sardine), Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano), și Paste Penne De Vinete La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul (390 F, 200 C).Gatiti Penne conform instructiunilor pachetului, dar numai pana abia al dente.Între timp, puneți 1 lingură de ulei de măsline într-un vas rezistent la cuptor.Sare și piper sardine după gust și aranjați-le într-un singur strat în vas.
Combinați smântâna, piureul de roșii și frunzele de cimbru. Sare și piper după gust.Când pastele sunt fierte, scurgeți-le (dar nu le clătiți) și aranjați-le peste pește.
Întindeți amestecul cremă-roșii uniform peste paste.
Se presară cu 1 lingură de ulei de măsline.Zdrobiți brânza feta peste sos.
Puneți untul în bucăți mici deasupra și dați-l la cuptor.
Coaceți timp de 25 de minute.
Se servește fierbinte.NOTĂ: Dacă vă place un pic mai cochet, folosiți 3/4 cană de smântână și 2 linguri de piure de roșii.