Penne alla Vodka
Penne alla Vodka ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 785 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmigiano-reggiano, usturoi, vodcă cu piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Penne Alla Vodka (Pastă Cremă De Vodcă), Penne Alla Vodka, și Penne Alla Vodka.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă sărată la fierbere într-o oală de 8 litri la foc mare.
Turnați roșiile și lichidul lor în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Folosind impulsuri rapide de pornire / oprire, procesați roșiile doar până când sunt tocate mărunt. (Prelucrarea mai lungă va aera roșiile, transformându-le în roz.)
Se amestecă Penna în apa clocotită. Aduceți apa înapoi la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti pastele, semi-acoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt gata, 8-10 minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Bateți cățelele de usturoi cu partea unui cuțit și adăugați-le în uleiul fierbinte. Gatiti, scuturand tigaia, pana cand usturoiul se rumeneste usor, aproximativ 3 minute. Coborâți vasul de lucru cu roșiile aproape de tigaie și cu grijă—se vor stropi—glisați roșiile în tigaie. Se aduce la fierbere, se condimentează ușor cu sare și generos cu piper roșu zdrobit și se fierbe 2 minute.
Se toarnă vodca, se reduce focul, astfel încât sosul să fie la foc mic și se fierbe până când pastele sunt gata.
Chiar înainte ca pastele să fie gata, pescuiți căței de usturoi din sos și turnați smântâna.
Adăugați cele 2 linguri de unt sau ulei, dacă utilizați, și rotiți tigaia pentru a se încorpora în sos. Dacă tigaia este suficient de mare pentru a găzdui sosul și pastele, pescuiți pastele din apa clocotită cu un skimmer mare de sârmă și aruncați-le direct în sosul din tigaie. Dacă nu, scurgeți pastele, întoarceți-le în oală și turnați sosul. Aduceți sosul și pastele la fiert, amestecând pentru a acoperi pastele cu sos. Verificați condimentul, adăugând sare și piper roșu, dacă este necesar.
Presărați pătrunjelul peste paste și fierbeți până când sosul este suficient de redus pentru a se agăța de paste.
Scoateți oala de pe foc, presărați 3/4 cană de brânză peste paste și aruncați pentru a amesteca.
Serviți imediat, trecând brânză suplimentară dacă doriți.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA