Penne alla Puttane d ' Elba
Penne alla Puttane d ' Elba ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 717 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de sare de mare, fulgi de piper, dovlecei tineri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bine. Încercați Penne Alla Panna, Penne Alla Vodka, și Penne alla vodka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați dovleceii, usturoiul, busuiocul, roșiile, uleiul de măsline, caperele, măslinele, sucul de lămâie, fulgii de piper și sarea. Se lasă să stea în loc răcoros 1/2 oră.
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fiert în oala de spaghete și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați penne și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scurgeți pastele în strecurătoare și adăugați paste pentru a răci legumele în bolul de amestecare. Se amestecă ușor pentru a se amesteca bine și se servește imediat.
Acest fel de mâncare nu este servit fierbinte!!