Pene Focaccia Cu Ceapă Caramelizată
Reteta caramelizat-ceapa Focaccia pene ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 170 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine rotundă focaccia, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pene de Focaccia de ceapă și rozmarin, Focaccia Cu Ceapă Caramelizată, și Focaccia Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mic. Gatiti ceapa in unt 15-20 de minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste si se caramelizeaza; se ia de pe foc.
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați jumătate din brânză pe jumătatea inferioară a focaccia. Se acoperă cu ceapă și brânză rămasă. Înlocuiți partea de sus a focaccia. Înfășurați bine în folie de aluminiu.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când brânza este topită. Se răcește 5 minute.