Pene de Tortilla din sud-vest (mai ușoare )

Pene de Tortilla din sud-vest (mai ușoare )
Pene de Tortilla de sud-vest (mai ușoare ) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pui, fasole veche el refried, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pene De Tortilla Din Sud-Vest, Pene de cartofi din sud-vest cu ardei roșu jalape imerso, și Salată de porumb și fasole neagră cu pene de Tortilla pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă salsa și smântână. Rezervați jumătate din amestecul de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Se amestecă jumătate din amestecul de salsa, jumătate din ardeiul gras și puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Așezați 2 tortilla pe foaia de cookie-uri unse și răspândiți cu amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Pui întregPui întreg
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Întindeți 2 tortilla cu guacamole și puneți-le pe amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Pui întregPui întreg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți încă 2 tortilla cu fasole prăjită și puneți-le pe guacamole. Completați fiecare stivă cu amestecul de salsa rămas, tortilla, ardei gras și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Ardei GrasArdei Gras
GuacamolGuacamol
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când brânza este topită și umplutura este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați fiecare teanc în 8 pene.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista