Pene de Tortilla din sud-vest (mai ușoare )
Pene de Tortilla de sud-vest (mai ușoare ) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pui, fasole veche el refried, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pene De Tortilla Din Sud-Vest, Pene de cartofi din sud-vest cu ardei roșu jalape imerso, și Salată de porumb și fasole neagră cu pene de Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă salsa și smântână. Rezervați jumătate din amestecul de salsa.
Se amestecă jumătate din amestecul de salsa, jumătate din ardeiul gras și puiul.
Așezați 2 tortilla pe foaia de cookie-uri unse și răspândiți cu amestec de pui.
Întindeți 2 tortilla cu guacamole și puneți-le pe amestecul de pui.
Întindeți încă 2 tortilla cu fasole prăjită și puneți-le pe guacamole. Completați fiecare stivă cu amestecul de salsa rămas, tortilla, ardei gras și brânză.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când brânza este topită și umplutura este fierbinte.
Tăiați fiecare teanc în 8 pene.