Pene de salată Iceberg cu sos cremos de usturoi
Pene de salată Iceberg cu sos cremos de usturoi este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, smântână, salată iceberg și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pene de salată Iceberg cu pansament Thousand Island, Pene de salată Iceberg cu sos de brânză albastră, și Sos cremos de Pancetta și salată Iceberg.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice frunze exterioare dure de pe capetele de salată și tăiați fiecare în sferturi.
Îndepărtați capătul și miezul tulpinii dure. Puneți sferturi pe farfurii răcite.
Combinați smântâna, maioneza, oțetul și usturoiul într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați 2 Linguri. apă rece și procesați până se amestecă și se omogenizează.
Adăugați pătrunjel, sare și piper; pulsează scurt pentru a amesteca. Acoperiți și răciți până când este gata de servit (se poate face cu până la 2 zile înainte).
Pentru a servi, lingurați puțin pansament pe fiecare pană și presărați cu scallions, dacă doriți.
Serviți pansamentul rămas pe lateral.