Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi topiți cu ton. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $1.47 pe portie. Dacă aveți tunan în apă, pene de cartofi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pene de cartofi topite cu ton, Pene De Topire A Tonului De Fermă, și Rețetă De Piei De Cartofi Topiți Cu Ton.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.