Pene De Cartofi Prăjiți La Cuptor
Pene de cartofi prăjiți la cuptor este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 25 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, zahăr, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pene De Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor, Pene De Cartofi La Cuptor, și Pene De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425.
Se amestecă sare, zahăr, boia de ardei, muștar și praf de usturoi.
Curățați ușor cartofii, dar nu coajați.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în jumătate; tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 pene.
Așezați pene de cartofi, cu pielea în jos, într-o tigaie dreptunghiulară unsă, de 13x9x2 inci.
Pulverizați cartofii cu spray de gătit până când sunt ușor acoperiți.
Se presară cu amestec de sare.
Coaceți neacoperit 25 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu furculița. (Timpul de coacere va varia în funcție de mărimea și tipul cartofului utilizat.)