Pene de cartofi la grătar cu usturoi fierbinte, Chili roșu, parmezan și pătrunjel

Pene de cartofi la grătar cu usturoi fierbinte, Chili roșu, parmezan și pătrunjel
Nevoie de un garnitură fără gluten? Pene de cartofi la grătar cu usturoi fierbinte, Chili roșu, parmezan și pătrunjel ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 565 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de parmigiano-reggiano, fulgi de chili, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Usturoi La Cuptor Parmezan Cartofi Pene, Usturoi La Cuptor Parmezan Cartofi Pene, și Usturoi Copt Crocant Parmezan Pene De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală cu apă rece, adăugați 2 linguri de sare și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti cartofii pana se inmoaie, dar inca fermi, aproximativ 40 de minute. Cartofii trebuie să fie fierte prin intermediul și furculiță licitație, dar încă deține forma lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și puneți pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se lasă să se răcească, apoi se taie fiecare cartof pe lungime în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Ungeți cartofii cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați până se rumenesc și fierbeți, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică până când începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Se ia de pe foc și se adaugă imediat usturoiul, fulgii de chili roșii și pătrunjelul și se lasă să stea 1 minut. Condimentați uleiul cu sare și piper, după gust, și stropiți peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
9
Se presară cu brânză și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista