Pene de cartofi la grătar cu usturoi fierbinte, Chili roșu, parmezan și pătrunjel

Nevoie de un garnitură fără gluten? Pene de cartofi la grătar cu usturoi fierbinte, Chili roșu, parmezan și pătrunjel ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 565 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de parmigiano-reggiano, fulgi de chili, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Usturoi La Cuptor Parmezan Cartofi Pene, Usturoi La Cuptor Parmezan Cartofi Pene, și Usturoi Copt Crocant Parmezan Pene De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală cu apă rece, adăugați 2 linguri de sare și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti cartofii pana se inmoaie, dar inca fermi, aproximativ 40 de minute. Cartofii trebuie să fie fierte prin intermediul și furculiță licitație, dar încă deține forma lor.
Scurgeți și puneți pe o placă de tăiere.
Se lasă să se răcească, apoi se taie fiecare cartof pe lungime în 8 pene.
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Ungeți cartofii cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați până se rumenesc și fierbeți, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un castron de servire.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică până când începe să strălucească.
Se ia de pe foc și se adaugă imediat usturoiul, fulgii de chili roșii și pătrunjelul și se lasă să stea 1 minut. Condimentați uleiul cu sare și piper, după gust, și stropiți peste cartofi.
Se presară cu brânză și se servește imediat.