Pene De Cartofi La Cuptor
Panele de cartofi coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 129 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, zahăr granulat, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pene De Cartofi La Cuptor, Pene De Cartofi La Cuptor, și Pene de "cartofi" la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Într-un castron mic sau o cană de măsurare, amestecați sarea, zahărul, boiaua, muștarul și praful de usturoi.
Frecați bine cartofii cu o perie de legume și apă pentru a îndepărta murdăria, dar nu curățați.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Întoarceți cartofii tăiați cu părțile în jos și tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 pene. Într-o tigaie de 13x9 inci, aranjați pene de cartofi cu părțile pielii în jos.
Pulverizați pene de cartofi cu spray-ul de gătit până când sunt ușor acoperite.
Se presară cu amestecul de sare.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi când sunt străpunși cu o furculiță. Timpul de coacere va varia în funcție de mărimea și tipul cartofului utilizat.