Pene De Cartofi Dulci (Kumara)
Pene de cartofi dulci (Kumara) necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 160 de calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, pudră de muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Kumara (cartof dulce) pene cu muștar și iaurt de var, Kumara (Cartofi Dulci) Și Chiftele De Orez, și Salată Picantă De Cartofi Dulci / Kumara.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Stropiți o foaie de copt medie cu uleiul vegetal.
Într-o pungă de plastic mare, resigilabilă, amestecați făina, boiaua, pudra de muștar, sarea și piperul.
Așezați pene de cartofi dulci în pungă și aruncați pentru a acoperi.
Aranjați pene de cartofi dulci acoperite pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc și se rumenesc.