Peep Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Peep Cake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr șlefuit, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bo Peep Pie, Cuptor cu microunde Peep S ' mores, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt și făină o tigaie de tort de 9 pe 13 inci plus un bol de 1 litru și 2 1/2 litru pentru cuptor. Faceți ambele amestecuri de tort; împărțiți aluatul între tigaie și boluri.
Coaceți la 350 de grade F până când o scobitoare iese curată, aproximativ 35 de minute pentru tigaie și bolul mic și 50 de minute pentru bolul mare.
Lăsați prăjiturile să se răcească 15 minute în tigaie și boluri, apoi desfaceți-le pe rafturi pentru a se răci complet. Tăiați părțile plate ale prăjiturilor bolului cu un cuțit zimțat pentru a face nivel. Folosind cuțitul unui bucătar, tăiați cele 4 colțuri de pe tortul dreptunghiular, așa cum se arată; puneți deoparte 3 triunghiuri de tort pentru coadă și cioc.
Puneți tortul plat pe o placă de tort sau platou; folosiți scobitori pentru a atașa 2 triunghiuri de tort la un capăt scurt pentru coadă. Poziționați tortul bolului mare pe tortul plat așa cum se arată, apoi acoperiți cu tortul bolului mic; introduceți o frigăruie prin prăjituri pentru a se asigura. Tăiați un alt triunghi de tort pentru a face un cioc; atașați la tortul bolului mic cu scobitori.
Încălziți zahărul cu crema de tartru, sare și 2/3 cană de apă într-o cratiță, amestecând, până se dizolvă. Bateți albușurile cu un mixer până se spumează. Bateți încet în amestecul de zahăr fierbinte, apoi creșteți viteza mixerului și bateți până se formează vârfuri rigide, aproximativ 7 minute. Bateți în extractele de vanilie și migdale și colorantul alimentar.
Acoperiți tortul cu un strat gros de glazură galbenă, folosind glazura pentru a sculpta o formă rotunjită de pui. Cu marginea unei spatule offset, folosiți o glazură pentru a extinde ciocul și coada.
Înveliți tortul cu zahăr șlefuit galben. La frigider, neacoperit, 15 minute. Apăsați discurile de ciocolată în glazura pentru ochi.
Scoateți frigarui și scobitori în timp ce tăiați tortul.
Fotografie de Kat Teutsch