Peep Tort

Peep Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Peep Cake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr șlefuit, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bo Peep Pie, Cuptor cu microunde Peep S ' mores, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt și făină o tigaie de tort de 9 pe 13 inci plus un bol de 1 litru și 2 1/2 litru pentru cuptor. Faceți ambele amestecuri de tort; împărțiți aluatul între tigaie și boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Coaceți la 350 de grade F până când o scobitoare iese curată, aproximativ 35 de minute pentru tigaie și bolul mic și 50 de minute pentru bolul mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Lăsați prăjiturile să se răcească 15 minute în tigaie și boluri, apoi desfaceți-le pe rafturi pentru a se răci complet. Tăiați părțile plate ale prăjiturilor bolului cu un cuțit zimțat pentru a face nivel. Folosind cuțitul unui bucătar, tăiați cele 4 colțuri de pe tortul dreptunghiular, așa cum se arată; puneți deoparte 3 triunghiuri de tort pentru coadă și cioc.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți tortul plat pe o placă de tort sau platou; folosiți scobitori pentru a atașa 2 triunghiuri de tort la un capăt scurt pentru coadă. Poziționați tortul bolului mare pe tortul plat așa cum se arată, apoi acoperiți cu tortul bolului mic; introduceți o frigăruie prin prăjituri pentru a se asigura. Tăiați un alt triunghi de tort pentru a face un cioc; atașați la tortul bolului mic cu scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți zahărul cu crema de tartru, sare și 2/3 cană de apă într-o cratiță, amestecând, până se dizolvă. Bateți albușurile cu un mixer până se spumează. Bateți încet în amestecul de zahăr fierbinte, apoi creșteți viteza mixerului și bateți până se formează vârfuri rigide, aproximativ 7 minute. Bateți în extractele de vanilie și migdale și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Acoperiți tortul cu un strat gros de glazură galbenă, folosind glazura pentru a sculpta o formă rotunjită de pui. Cu marginea unei spatule offset, folosiți o glazură pentru a extinde ciocul și coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
3
Înveliți tortul cu zahăr șlefuit galben. La frigider, neacoperit, 15 minute. Apăsați discurile de ciocolată în glazura pentru ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
4
Scoateți frigarui și scobitori în timp ce tăiați tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista