Pecorino Toscano Stagionato cu pastă de smochine
Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, smochine de misiune, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fasole Fava și Pecorino Toscano, Carpaccio de ciuperci cu Pecorino Toscano, și Salată de pere, busuioc și Pecorino Toscano.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Puneți un suport într-o tavă de copt superficială.
Tăiați tulpinile din smochine și tăiați smochinele în jumătate, de la tulpină la vârf. Aranjați smochinele, tăiați părțile în sus, pe raft și coaceți, rotind la fiecare 10 până la 15 minute, timp de 40 până la 50 de minute, sau până când se usucă și se micșorează cu aproximativ un sfert.
Scoateți și puneți deoparte.
Într-o cratiță, încălziți portul și rozmarinul la foc mare până la fierbere.
Lăsați portul să fiarbă aproximativ 1 minut pentru a îndepărta cea mai mare parte a alcoolului.
Scoateți tigaia de pe foc.
Puneți 1 cană de smochine în port, rezervând restul de smochine și lăsați deoparte aproximativ 20 de minute, timp în care smochinele vor absorbi aproximativ un sfert din port.
În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, pulsați smochinele rezervate de 5 sau 6 ori sau până când smochinele formează o pastă. Aruncați smochinele pline de port, pe rând, prin tubul de alimentare al robotului de bucătărie și pulsați după fiecare adăugare. Răzuiți adesea părțile laterale ale bolului pentru a încorpora smochinele.
Când toate smochinele sunt amestecate în pastă, adăugați uleiul de măsline și coaja de portocală și condimentați după gust cu sare și piper. Puls pentru a combina. Dacă rămâne vreun port în tigaie, amestecați-l în pastă.
Așezați o bucată de hârtie pergament pe blat și întindeți pasta pe fundul hârtiei.
Rulați pergamentul peste pasta de smochine pentru a forma un cilindru de aproximativ 1 inch în diametru. Odată ce este rulat, înfășurați cilindrul de pergament în folie de plastic și dați-l la frigider. Desfaceți și tăiați bucăți de pastă de smochine după cum este necesar.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către cond. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriei americane și al ouălor din făină de zahăr din unt. Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Choc-olatier și la revista patiserie Art & Design. Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Proiectele sale anterioare includ rețetele lui Charlie Trotter, carnea și vânatul lui Charlie Trotter, Hanul de la micul Washington, bucătăria lumii noi a lui Norman (de Norman Van Aken), bucătăria lui Jacques Pepin și Braseria Americană.