Pecan și marmură de brânză de capră
Pecan și marmură brânză de capră ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 35 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 50 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, rozmarin, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pecan și marmură de brânză de capră, Tartele De Pecan Cu Brânză De Capră, și Sandvișuri cu brânză de capră și ceai Pecan.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in treimea superioara.
Aruncați nucile pecan cu unt, zahăr și 1/2 linguriță de sare, apoi prăjiți-le într-o tigaie cu 4 fețe până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 8 până la 10 minute.
Se transferă pe o farfurie și se răcește complet.
Pulsați pecanii într-un robot de bucătărie doar până se toacă fin, apoi transferați într-un castron larg de mică adâncime.
Se amestecă brânza de capră, rozmarinul, coriandrul și 1/2 linguriță de piper până se combină bine. Formați lingurițe de amestec de brânză în marmură între palme, apoi rulați în nuci pecan pentru a acoperi și rulați din nou între palme pentru scurt timp.
Transferați pe o farfurie.
Puneți o frunză de pătrunjel sub fiecare marmură de brânză și suliță împreună cu o culegere de lemn.
* Marmura de brânză poate fi făcută și acoperită cu nuci pecan cu 1 zi înainte și răcită.* Marmura de brânză poate fi aruncată cu pătrunjel cu 1 oră înainte și răcită.