Pecan Umplute Butternut Squash
Pecan umplute Butternut Squash este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de zahăr brun, nuci pecan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, și Maple Pecan Butternut Squash sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dovleac pe jumătate pe lungime;aruncați semințele.
Așezați dovleceii tăiați cu fața în jos în două 13-in. x 9 inch. vase de copt; adăugați 1/2-in. apă.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 1 oră.
Întoarceți dovleceii; presărați sare și piper, dacă doriți. Într-un castron mic, bateți crema de brânză, untul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase; se amestecă nucile pecan. Lingurați în cavitățile de dovleac.
Coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când umplutura este ușor rumenită și dovlecelul este fraged.