Pecan Scorțișoară Zahăr Palmiers
Pecan scorțișoară zahăr Palmiers ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 33 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 6 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane De Pecan Cu Scorțișoară Și Zahăr, Briose cu banane, curmale și nuci pecan cu zahăr scorțișoară, și Pecan Palmiers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață bine îndulcită, întindeți foietajul într-un dreptunghi de aproximativ 1/4" grosime. Ar trebui să fie de aproximativ două ori mai lung decât este lat.
Combinați zahărul, scorțișoara și sarea împreună într-un castron mic.Treceți degetul pe mijlocul părții lungi a aluatului, apăsând pentru a face o ușoară indentare.
Ungeți aluatul cu ou spălați și presărați cu amestecul de zahăr și jumătate din nuci pecan.Folosind această indentare ca ghid, aduceți jumătățile superioare și inferioare ale aluatului în centru, oprindu-vă la scurt timp de indentare.
Periați doar jumătatea dreaptă a aluatului cu spălarea ouălor și presărați cu amestecul de zahăr și aproximativ jumătate din nucile pecan rămase.Îndoiți jumătatea inferioară a aluatului deasupra și apăsați din nou ușor cu sucitorul. Înfășurați aluatul în plastic și puneți-l în congelator timp de aproximativ 10 minute până când este foarte ferm.Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți aluatul din cuptor și feliați-l în bucăți de 1/4 inch.
Așezați la aproximativ 2 inci distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Coaceți aproximativ 15 minute, apoi scoateți din cuptor. Reduceți căldura cuptorului la aproximativ 350 de grade F. răsturnați palmierii cu grijă folosind o spatulă, presărați cu mai mult amestec de zahăr. Reveniți la cuptor și coaceți încă 5 minute până devin aurii și zahărul s-a caramelizat.
Lăsați să se răcească pe grătare înainte de servire.