Pecan Sandy Baruri

Pecan Sandy Baruri
Pecan Sandy baruri ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție conține 46 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 88 și costă 7 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, ou, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Sandy, Crab Sandy, și Sundae lui Sandy.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți în gălbenușul de ou până se amestecă bine. Amestecați sau bateți în făină până când amestecul nu mai este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Apăsați aluatul uniform într - o tigaie de copt cu unt și făină de 10 pe 15 inci. Într-un castron, cu o furculiță, bateți albusul de ou pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Ungeți uniform peste aluat cu o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Presărați pecanele uniform peste aluat, apoi apăsați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
5
Coaceți într-un cuptor de 275 până se rumenesc, aproximativ 45 de minute. În timp ce este fierbinte, tăiați în pătrate de 1 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se lasă să se răcească complet în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții88
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista