Pecan Sable
Reteta Pecan Sable ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, zahăr de cofetărie, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Artar Pecan Sable4s, Sabla, Marbr, Sabla, Sabla, Sabla, și Sable De Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Pulse nuci pecan prăjite cu 2 linguri cofetari zahăr într-un procesor de alimente până la sol fin.
Bateți împreună făina, sarea și praful de copt într-un castron.
Bateți împreună untul, rămânând 2/3 cană zahăr cofetari și vanilie într-un castron cu un mixer electric la viteză mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușul de ou și bateți bine.
Adăugați făina și amestecul de pecan măcinat și amestecați la viteză mică până când se combină, 30 de secunde până la 1 minut. (Aluatul va fi sfărâmicios, dar se va ține împreună atunci când este stors.)
Înjumătățiți aluatul și întindeți 1 jumătate între 2 foi de hârtie de ceară până la 1/4 inch grosime (aproximativ o rundă de 9 inci).
Tăiați cât mai multe runde posibil cu tăietorul de prăjituri și aranjați la aproximativ 2 inci distanță pe foi mari de copt cu unt, rezervând resturi.
Întindeți și tăiați aluatul rămas în același mod. Aduna resturi, apoi reroll și se taie în același mod.
Bateți albușul de ou până se spumează, apoi periați ușor vârfurile de runde cu albuș de ou. Puneți o jumătate de pecan deasupra fiecărei runde, apoi periați ușor pecanul cu albus de ou.
Coaceți prăjiturile în mijlocul cuptorului până când blaturile sunt aurii palide, 15 până la 20 de minute. Răciți cookie-urile pe foi pe rafturi 2 minute, apoi transferați la rafturi pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.