Pecan Pilaf de orez alb și brun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 155 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de afine, bulion de pui cu mai puțin sodiu, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pecan Pilaf de orez alb și brun, Cotlet de porc glazurat cu caise cu orez brun-pilaf pecan, și Pilaf De Orez Brun.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați frunza de dafin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați apă și următoarele 7 ingrediente (prin piper); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
5
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin. Se amestecă pecanele și pătrunjelul.