Pecan Pie Cookie Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați barele de prăjituri Pecan Pie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 225 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 45 minute. Dacă aveți la îndemână ou, extract de vanillan, lapte condensat marca Eagle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pecan Pie Cookie Baruri, Bare De Prăjituri Cu Plăcintă Cu Pecan Sărat, și Ciocolată-Chip-Pecan Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul tăvii de copt de 13x9 inci cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, combinați făina, 1/2 cană zahăr brun și unt.
Se întinde pe fundul tăvii pregătite.
Coaceți timp de 20 de minute.
Într-un castron mediu, bateți împreună oul, laptele condensat îndulcit, vanilia și zahărul brun rămas. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă deasupra stratului de prăjituri coapte.
Coaceți 25 de minute. Mișto.
Tăiați în bare. Păstrați resturile acoperite la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS