Pecan Pie Baruri
Pecan Pie Baruri necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați făina universală Pillsbury best pentru toate scopurile, laptele condensat marca Eagle, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert sudic. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare sunt Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mediu, combinați făina și zahărul brun; se taie în unt până se sfărâmă.
Apăsați amestecul pe fundul tăvii de copt de 13x9 inci.
Coaceți 10 până la 15 minute.
Într-un castron mic, combinați nuci pecan, lapte condensat îndulcit, ouă și suc de lămâie; se toarnă peste crustă.
Coaceți 25 de minute sau până când umplutura este setată.
Tăiați în bare. Păstrați resturile acoperite la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5