Pecan-Pie Baruri

Pecan-Pie Baruri
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Batoanele Pecan-Pie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 146 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un robot de bucătărie tocați grosolan pecanele. Într-o cratiță grea topiți untul și amestecați zahărul brun, mierea și smântâna. Se fierbe amestecul, amestecând ocazional, 1 minut și se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de pecan peste pâinea scurtă fierbinte și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci PecanNuci Pecan
4
Coaceți în mijlocul cuptorului până la barbotare, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet în tigaie și se taie în 24 de bare. Cookie-urile de Bar păstrează, acoperite, 5 zile la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista