Reteta briose Pecan Graham este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramele Graham-Pecan, Miere Graham & Pâine Cu Banane Pecan, și Brioșe Graham Cu Banane Și Nuci.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un alt castron, bateți oul, laptele și uleiul; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți în nuci pecan. Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Lapte
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
2
Se coace la 375 la 18-22 minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.