Pecan Crusted Cotlet De Porc

Pecan Crusted Cotlet De Porc
Pecan Crusted cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 556 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 26 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci pecan ai putea urma acest curs principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cotlete de porc cu coajă de Pecan, Pecan-crusted cotlet de porc pentru două, și Pecan Crusted Cotlet De Porc Dublu Tăiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și coaceți până se prăjesc ușor, aproximativ 5 minute. Puneți pecanii deoparte pentru a se răci. Ridicați temperatura cuptorului la 375 grade (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se toacă fin pecanele, apoi se combină într-un bol puțin adânc cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați făina într-un alt castron puțin adânc. Într-un al treilea bol, bateți ouăle împreună până se amestecă bine. Mai întâi înmuiați fiecare cotlet de porc în făină, scuturând orice exces. Apoi, înmuiați cotletele în ou și, în final, în pecanele tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți untul la foc mediu. Aranjați Cotletele de porc într-un singur strat în tigaie. Gătiti, întorcându-vă o dată, până când sunt aurii pe ambele părți, 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți până când este ferm la atingere și roz pal atunci când este tăiat în centru, aproximativ 10 până la 12 minute. Nu lăsați acoperirea piuliței să ardă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați Cotletele de porc într-un platou încălzit și garnisiți cu crenguțe de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista