Pecan Crusted Cotlet De Porc
Pecan Crusted cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 556 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 26 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci pecan ai putea urma acest curs principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cotlete de porc cu coajă de Pecan, Pecan-crusted cotlet de porc pentru două, și Pecan Crusted Cotlet De Porc Dublu Tăiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și coaceți până se prăjesc ușor, aproximativ 5 minute. Puneți pecanii deoparte pentru a se răci. Ridicați temperatura cuptorului la 375 grade (190 grade C).
Se toacă fin pecanele, apoi se combină într-un bol puțin adânc cu sarea și piperul.
Așezați făina într-un alt castron puțin adânc. Într-un al treilea bol, bateți ouăle împreună până se amestecă bine. Mai întâi înmuiați fiecare cotlet de porc în făină, scuturând orice exces. Apoi, înmuiați cotletele în ou și, în final, în pecanele tocate fin.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți untul la foc mediu. Aranjați Cotletele de porc într-un singur strat în tigaie. Gătiti, întorcându-vă o dată, până când sunt aurii pe ambele părți, 5 până la 6 minute în total.
Așezați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți până când este ferm la atingere și roz pal atunci când este tăiat în centru, aproximativ 10 până la 12 minute. Nu lăsați acoperirea piuliței să ardă.
Transferați Cotletele de porc într-un platou încălzit și garnisiți cu crenguțe de pătrunjel.