Pear-și-spanac pur Peculae
Pear-and-spanacul pur și simplu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri de mâncare. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 113 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de spanac, margarină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Napi și pere pur Aproxume, Piure de sfeclă și pere, și Piure de conopidă prăjită și pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez mare; adăugați spanac și gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Așezați spanacul pe prosoape de hârtie și strângeți până abia umed.
Așezați spanacul, laptele și sferturile de pere în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Topiți margarina în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de spanac și gătiți 5 minute sau până când lichidul se evaporă.
Se ia de pe foc; se amestecă sare și nucșoară.
Garnisiți cu feliile de pere, dacă doriți.