Pear Pie II

Pear Pie II
Pear Pie II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 344 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de pere, crustă de plăcintă necoaptă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Salată asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere, și Burger de curcan cu pere de ghimbir cu iaurt de pere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați ouăle, făina, zahărul, extractul de migdale și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în crusta de plăcintă necoaptă. Aranjați pere feliate în spițe care radiază din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
PerePere
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți timp de 25 până la 35 de minute sau până când crema este fermă. Se răcește complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista