Pear Crisp

Pear Crisp
Pear Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 964 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, scorțișoară măcinată, pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pear Crisp, Pere și prune crocante, și Strudel De Pere Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați perele, apa și sucul de lămâie într-o tigaie de 8 x 8 inci. Într-un castron, combinați ovăzul, făina, zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
ZahărZahăr
ApăApă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Se toarnă untul topit și se amestecă pentru a face un amestec crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Întindeți toppingul uniform peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
FructeFructe
5
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute sau până când toppingul este crocant și rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista