Pear-Cranberry Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 57 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de zahăr brun, frișcă, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cranberry Pear Crisp, Cranberry-Pere Crisp, și Cranberry-Pere Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mare, aruncați pere, afine, zahăr, 2 linguri făină și coajă de portocală pentru a acoperi. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Afine
Coaja De Portocala
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați ovăzul, zahărul brun și 1/3 cană de făină. Cu furculiță sau blender de patiserie, tăiați în unt până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Presărați uniform peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
4
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când toppingul este maro auriu și fructele sunt fragede. Se răcește cu 30 de minute înainte de servire.