Pear Clafouti
Pear Clafouti ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 330 calorii. 251 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, zahăr de cofetărie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pear Clafouti, Pear Clafouti, și Pear Clafouti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ungeți un vas rotund de copt de 10 x 3 x 1 1/2 inch și presărați fundul și părțile laterale cu 1 lingură de zahăr granulat.
Bateți ouăle și 1/3 cană de zahăr granulat în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. La viteză mică, amestecați făina, smântâna, extractul de vanilie, coaja de lămâie, sarea și coniacul de pere. Se lasă deoparte 10 minute.
Între timp, curățați, sfărâmați, miez și feliați perele. Aranjați feliile într-un singur strat, ușor ventilate, în vasul de copt.
Se toarnă aluatul peste pere și se coace până când blatul se rumeneste și crema este fermă, 35 până la 40 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei, presărat cu zahăr de cofetărie și creme fraiche.