Peanut Choc-Scotch Fudge
Peanut Choc-Scotch Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 475 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de butterscotch, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Înghețată de budincă de banane Choc-a-block, Choc-fondanți de arahide cu pământ de ciocolată și cireșe, și Choc chip, unt de arahide și umplutură de clătite cu banane.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas de 9x13 inch.
Într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, combinați untul, zahărul și laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Se încălzește între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și plasată pe o suprafață plană.
Se ia de pe foc și se amestecă untul de arahide, chipsurile de ciocolată și chipsurile de butterscotch până se topesc. Se amestecă vanilia. Îndoiți în cremă de marshmallow.
Se toarnă în tigaie pregătită. Se răcește la frigider până se întărește.