Peachy carne de porc Medaillons este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 233 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână filete de porc, nectar de piersici, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până nectar de piersici ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Condimentată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Peachy Porc, Coaste De Porc Piersic, și Peachy Carne De Porc Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înghețați parțial filetele; tăiați grăsimea din filete.
2
Tăiați filetele în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
5
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Scurgeți; puneți deoparte și păstrați cald. Repetați procedura cu felii de porc rămase. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
8
Combinați nectarul de piersici și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 4 până la 5 minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Litri Apă Spumante, Răcită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Transferați carnea de porc într-un platou de servire, folosind o lingură pliată. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Combinați amidonul de porumb și apa; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Adăugați amestecul de amidon de porumb și chutney în amestecul de nectar de piersici; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Litri Apă Spumante, Răcită
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
12
Adăugați piersici și ceapă verde tăiată. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, până se îngroașă. Se amestecă amestecul de piersici peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ